Even voorstellen: Suzanne Labots

23 april 2024, 09:01

Even voorstellen…

Sinds deze maand mag ik als communicatieadviseur meewerken aan Gezond en Gelukkig Den Haag. Ik ben Suzanne Labots, 22 jaar ervaring als communicatieadviseur, waarvan 12 jaar met een warm hart voor de zorg en 2 jaar als eigenaar van PuntComm. Aan mij is gevraagd om de communicatie te organiseren richting de afronding van de preventiecoalitie, eind dit jaar. Over het antwoord op deze vraag hoefde ik niet lang na te denken; heel graag!

Wie ik ben?

Ik ben samen met Jeroen, moeder van Sep & Saar (6 en 3 jaar) en twee ‘cadeaukinderen’ Thijmen en Milou (15 en 12 jaar). In mijn vrije tijd vind je mij hardlopend in het bos, wandelend op het strand, op de yogamat, in onze tuin of bij vrienden en vriendinnen in Rotterdam waar ik bijna 20 jaar heb gewoond.

Waar je mij aan herkent?

Verbinding en beweging zijn de twee woorden die anderen gebruiken om mij en mijn werk te beschrijven.

Wat ik mij afvraag?

Het kan toch niet zo zijn dat je postcode je gezondheid bepaalt… Samen werken aan een gezonde omgeving voor iedereen waar mensen meer vanuit eigen kracht kunnen leven. En waarbij het medisch en sociaal domein zij aan zij staan. Dat inspireert mij in GGDH en geeft mij energie. Ik kijk ernaar uit om daaraan een bijdrage te leveren en jullie te ontmoeten!

Wil je meer over mij weten?

Dat kan!


Gezond en Gelukkig Den Haag is een samenwerking tussen