Even voorstellen…Frederiek van Bevervoorde

17 juni 2024, 11:49

Even voorstellen…

Den Haag is mijn stad. Ik ben er geboren en getogen. Daarom vind ik het des te leuker dat ik mij sinds afgelopen maand 1 dag per week mag inzetten voor Gezond & Gelukkig Den Haag. Binnen de Alliantie Gezondheid & Vitaliteit zal ik mij de komende tijd richten op de gezonde leefomgeving.

Het mooie hiervan is dat dit direct in verbinding staat met mijn andere werkzaamheden als programmamanager bij de Health Campus Den Haag. Hier ben ik onder andere betrokken bij EcoTip. Dit onderzoek heeft als doel om kantelpunten te ontdekken, momenten waarop subtiele veranderingen in de leefomgeving ingrijpende gevolgen hebben voor leefstijl en gezondheid.

Maar wie ben ik?

Mijn naam is Frederiek Engelbert van Bevervoorde en samen met mijn man, 2 kinderen (bijna 7 en 9 jaar), kat en hond wonen we in Den Haag. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen een ziekenhuis in Den Haag – in verschillende rollen van zorgverlener tot manager – is het een mooie nieuwe uitdaging om mij vanuit een andere hoek voor de gezondheidszorg in te zetten.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond, maak ik uitstapjes met het gezin én ontwerp ik interieurs. Het thema leefomgeving speelt dus zowel privé als professioneel en in vele vormen een rol in mijn leven. Dat maakt het extra leuk om hiermee aan de slag te gaan.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking en hoop velen van jullie te ontmoeten.


Gezond en Gelukkig Den Haag is een samenwerking tussen