Ervaring Hannah van Dijk

30 januari 2024, 12:24

Hannah van Dijk liep vijf maanden stage bij Gezond en Gelukkig Den Haag. Zij volgt de master Health and Life Sciences aan de Wageningen Universiteit en richtte zich binnen GGDH op het thema Leefstijl als medicijn. Een korte terugblik.

“In de afgelopen vijf maanden heb ik met veel plezier stage gelopen bij Gezond en Gelukkig Den Haag. Ik heb mij in deze periode voornamelijk gefocust op Leefstijl als Medicijn. Zo heb ik geïnventariseerd wat er op dit thema gedaan wordt in Den Haag, welke initiatieven al goed lopen, en waar GGDH mogelijk ondersteuning kan bieden. Ik vond het inspirerend om te zien dat veel organisaties bezig zijn met dit thema, allen gedreven door de gezamenlijke ambitie om Den Haag gezonder en gelukkiger te maken.

Daarnaast heb ik de Preventietafel van 15 november en het Breed Overleg van 7 februari georganiseerd, beide met als thema Leefstijl als Medicijn. Ik heb mijn stage als erg leerzaam ervaren! Ik kreeg de kans om bij verschillende organisaties op verschillende niveaus een kijkje achter de schermen te nemen. Zo heb ik een goed beeld kunnen krijgen van waar iedereen mee bezig is, en wat hen drijft. Ik verwacht dat deze lessen erg waardevol zullen zijn in mijn toekomstige carrière en kijk ernaar uit deze te kunnen toepassen!”

 

 

 


Gezond en Gelukkig Den Haag is een samenwerking tussen